Till våra medlemmar

Välkommen som medlem i Föreningen Nyckelryttarna!

Vi är en ideell ryttarförening som samarbetar med Stall Nyckelby

Föreningen är öppen för alla oavsett om du vill tävla, utveckla din ridning eller stödja föreningens arbete.

Man erhåller Ridsportförbundets tidning Häst & Ryttare

All vår verksamhet bygger på engagemang och ideella insatser det finns en uppgift för alla.

När vi anordnar tävlingar finns det funktionärsuppgifter där du inte behöver ha tidigare erfarenheter. Föreningen har valt att arrangera tävlingar som extrainkomst, istället för att som andra föreningar sälja salamikorvar och underkläder. På så vis ser vi till att hålla nere medlemskostnaderna.

Vi söker också ständigt nya sponsorer till föreningen. Vad kan du/ditt företag hjälpa till med?

Kontakta: This is a mailto link

Vår VISION : Föreningen Nyckelryttarna skall vara en av Östergötlands ledande ridsportsföreningar med en god klubbanda, tävlingsverksamhet och utveckling på alla nivåer

Uppdaterad: 19 MAJ 2016 13:16

29 29