Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Här presenterar vi 2018 års sponsorer. De har bidragit till att göra det möjligt för oss att hålla våra tävlingar genom att sponsra oss med material, priser till tävlingar och bidrag till att hålla vår anläggning fin. Vi vill tacka alla sponsorer för deras stöd – det betyder massor för vår förening. Tack!
 
Adams el   Adams Elservice är en liten elfirma med mångårig och bred erfarenhet av elbranschen. 
 
agria   Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
 
  Floristerna med det lilla extra! Allt för din trädgård - blommor, buskar och bär. Vackra saker och blommor till ditt hem. Buketter och presenter när du ska fira någon. Välkomna!
 
  Vi brinner för kaffe, människor och miljö – samt för att skapa världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Om man har ambitionen att ge den bästa upplevelsen av kaffe till en nöjd gäst så måste man kunna erbjuda riktigt bra kaffe i en trevlig miljö.
 
  Hos oss på Flügger färg/Friberg Färg AB i Motala hittar Du ett stort sortiment av färg, tapeter, kakel och klinker. Vi har färg i en uppsjö av kulörer, märken och kvaliteter.
 
   

 

 

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv.

   

 

 

Hos oss i Grepstad gårdsbutik handlar du allt från grönsaker och kött till mejerivaror. Vårt fokus är närproducerade varor.

Välkomna!

 
 

Hårateljén i Motala klipper och färgar ditt hår efter din personliga stil. Du kan även få hjälp med uppsättningar till bröllop och fest. I en lugn och skön miljö med personlig service tar frisören Agneta fram saxar och färgtuber för att skapa ett resultat som du blir nöjd med

 
     
  Vi står för funktion, mode och passion. Funktion – för att vi vet att ridkläder och hästutrustning av hög kvalitet ger en bättre upplevelse. Mode – för att ridsport inte bara är en hobby, utan en livsstil. Passion – för att det i grunden handlar om en gränslös kärlek till hästar.
     
  Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö.
Välkommen till Ladugård 206!
 
  Material för ditt företag - kontorsmaterial, städ- och hygienprodukter. Engångsartiklar för servering och skyddsprodukter.
 
  Vi är ett företag inom elektronikproduktion. Vi har specialiserat oss på små och medelstora serier samt prototypserier med fokus på kundnära tillverkning.
 
     
  Riders Corner - En webbutik för hästfolk, vi fokuserar på att erbjuda utrustning som både häst & ryttare blir nöjda med.
     
  Härliga behandlingar och produkter för dig - Välkommen till mig!
 
 

Specialstäd och Golvrenoveringar i världsklass.

Med Ecovatten städar du med kranvatten som filtrerats och avjoniserats. Vår produkt rengör alla interiöra ytor på ett skonsamt och effektivt sätt – helt utan kemikalier. Ecovatten förbättrar din rengöring och stärker din trovärdighet i ditt hållbarhetsarbete som växer sig allt viktigare i branschen.

 
  Vi säljer varor av hög kvalitet från ledande leverantörer med god kunskap och service. Allt från den lilla skruven till avancerade maskiner samt från grund till färdigt hus. Vi har ett komplett sortiment inom bygg och färg. 

 

Uppdaterad: 13 MAJ 2018 17:52 Skribent: Susanne Berg
Epost: This is a mailto link
 
 
 
Medlemskap
29 29
ridskolan1
.
.
.
.
 
.SISU

Postadress:
Föreningen Nyckel Ryttarna - Ridsport
Camilla Birkehorn, Varv 204
59194 Motala

Kontakt:
Tel: 0723660661
E-post: This is a mailto link

Se all info