Hoppa till sidans innehåll

Policy sociala medier


  

Syfte
 
Nyckelryttarnas hemsida skall vara navet i föreningens kommunikation och en viktig länk för aktuell information. Medlemmar, blivande medlemmar och andra externa intresserade skall enkelt hitta information och aktiviteter.
Ytterst ansvarig för hela hemsidan är Föreningen Nyckelryttarnas styrelse medan respektive sektionsstyrelse ansvarar för sin respektive sektion på hemsidan.
Vilka medlemmar som har rätt att publicera på hemsidan beslutas av gruppen som arbetar med hemsidan. Ansvaret för vad som skrivs ligger på aktuell medlem men även sektion/styrelse har ett ansvar för att texten bidrar till föreningens verksamhet.
Facebook och Instagram skall kännas levande och berätta om händelser som sker i stallet eller i föreningen. Ett redskap för att dela händelser och upplevelser. Gruppen skall vara öppen för alla och kopplad till hemsidan.
 

 

Regler
 

Vi håller en trevlig ton och allt som publiceras skall utgå ifrån föreningens värdegrunder. Administratören eller styrelsen skall kontaktas om något olämpligt  material upptäcks så att detta tas bort.
Vi publicerar aldrig bilder som kan uppfattas kränkande eller ofördelaktiga för den enskilde personen.
Det kan hända att du eller ditt barn fotograferas och publiceras på sociala medier. Om du har invändningar mot detta vänligen någon i styrelsen. 

 

Rollfördelning
 

För att ha en levande hemsida med god kvalitet krävs en tydlig rollfördelning som möjliggör att flera personer kan uppdatera informationen. Utses av föreningens styrelse efter förslag från hemsidegruppen.

 

 

Webbansvarig

 

Webbansvarig har ansvar att webbserver och mjukvara fungerar tillfredsställande.

 

 

Administratör

 

Administratören har full behörighet att förändra hemsidan. Ytterligare personer kan få tillgång till detta.

 

 

Skribent

 

Skribenten redigerar, och publicerar text och bilder på hemsidan.

 

 

Bloggare

 

Facebook/Instagram skall ha till syfte att vara en förlängd arm till föreningens hemsida för att ytterligare göra sidan levande. Inläggen skall i huvudsak handla om aktiviteter, händelser i stallet, nära knutet till Nyckelryttarna.

 

 

Revidering av hemsidans policy

 

Skall ske en gång om året av hemsidegruppen. Ändringar i Nyckelryttarnas policy skall godkännas av styrelsen.

Uppdaterad: 17 APR 2014 20:48 Skribent: Gabriella Ingesson
 
 
 
Medlemskap
29 29
ridskolan1
.
.
.
.
 
.SISU

Postadress:
Föreningen Nyckel Ryttarna - Ridsport
Camilla Birkehorn, Rappestad Anderstorp 1
59047 Vikingstad

Kontakt:
Tel: 0793260685
E-post: This is a mailto link

Se all info