Hoppa till sidans innehåll

Kumla 13-14/2


På Kumlas regionala ponnytävling  så var Nyckelryttarna väl representerade. Utav 110 starter så var 20 av dom från klubben.

Redan i dagens första klass som var lätt C  clear round så visade Hugo Karlsson på Corlis Cracker Jak och Malva Sjelvgren på Aquina Rose fin form med att rida felfritt.

När nästa klass startade i lätt B så fortsatte Nyckelryttare att prestera när Hugo Lorin på Try Me segrade i kat. b. Hugo Karlsson fortsatte med att knipa en andraplats med IdyllensOnyx i kat.c.

I kat.D blev det dramatik in i det sista när Jennifer Halldèn ledde med Caprice när det bara återstod ett ekipage som gick in och segrade, detta tog nog inte Jennifer så hårt då det var hon själv som red på sin andra ponny Evita H.R och tog därmed hem både första och andra plats.

I dagens lätt B+ så var det Moa Christensens som visade upp sig.Hon knep en andra plats med hingsten Hembys Eliot.

I dagens sista klass som var en lätt A så gjorde Jennifer Damberg debut för dagen på Master Mind i kat. c och tog ledningen och behöll den tills sista ryttaren gick in som var klubbkompisen Moa Christensen igen. Moa som startade sist red taktiskt med att gå in för att rida felfritt vilket skulle räcka till en andra plats och så blev det. På prisutdelningen red två vänner in på varsin stirrig skimmel och tog emot pris med Jennifer som segrare och Moa på andra plats.

Uppdaterad: 18 FEB 2016 09:58 Skribent: Susanne Berg
Epost: This is a mailto link
 
 
 
Medlemskap
29 29
ridskolan1
.
.
.
.
 
.SISU

Postadress:
Föreningen Nyckel Ryttarna - Ridsport
Camilla Birkehorn, Rappestad Anderstorp 1
59047 Vikingstad

Kontakt:
Tel: 0793260685
E-post: This is a mailto link

Se all info