Hoppa till sidans innehåll

Tävla för Nyckelryttarna


Vår klubb är verkligen på frammarsch på tävlingsbanorna runt om i landet, KUL! Och det är tack vare dig som tävlar för oss. Vi visar upp bra resultat i flera discipliner.

Resultat och utmärkelser

För att få vara en tävlingsklubb så måste man också arrangera tävlingar själv. Då hoppas vi att du som tävlingsryttare ställer upp som funktionär eller fixar någon likvärdig ersättare. Visst kan det vara svårt att hinna med både att tävla och hjälpa till, men det går som sagt bra att be någon annan som kommer i ditt ställe. Det går självklart bra att hjälpa till på dressyrtävlingarna om man själv tävlar hoppning, och på ridhästtävlingarna om man själv tävlar ponny. Inför varje tävling finns det också massor att göra. All hjälp är uppskattad och ju fler vi är desto mindre slitsamt blir det.

Vi ordnar tävlingar under året: hoppning för ponny och häst samt dressyr för ponny och häst.

Ansökan om ersättning vid lagtävlingar 
Ifyllbar pdf-fil, öppnas i nytt fönster - sparas ner på ditt skrivbord 
och mailas till Kristina (klickbar mailadress i filen).

Vi vill be er att meddela till Mia Axén eller Cissi Andersson vart ni ska åka och tävla, gärna söndagen före!

Direkt efter prisutdelning önskar vi att ni meddelar resultatet, detta för att Motala tidning vill skriva mer om ridsporten i Motala/Vadstena. För att kunna göra det på ett bra sätt så vill de veta vart våra ryttare ska i förväg, och ibland kommer de åka till tävlingen. De vill också ha in resultaten i ett gemensamt mail, helst med alla Motalas klubbar i samma mail. Resultaten måste vara inne senast 20.00 på söndagen. Mia kan skicka dessa mail, bara ni ger henne info!! This is a mailto link / 0708789212 eller till Cissi This is a mailto link

Ni som ingår i klubbens lagsatsning i hoppning och dressyr, hoppas att ni visar er uppskattning över att få gratis träningar samt support på tävlingsplatserna, genom att hjälpa klubben som ger er detta. Bästa sättet att göra det är att hjälpa till före och under hemmatävlingarna!!

Tack på förhand, för all bra hjälp och all info ni kommer att delge oss!!

Och tack än en gång för att du visar upp Nyckelryttarnas färg på tävlingsbanorna.

 Lagpolicy

Uppdaterad: 14 MAR 2018 10:05
 
.SISU
Medlem
SN
us


Postadress:
Föreningen Nyckel Ryttarna - Ridsport
Elena Hultgren, Barrstigen 1
59172 Motala

Kontakt:
Tel: 0705733826
E-post: elena.hultgren@gmail...

Se all info